AUSTROTHERM GRAFIT REFLEX® akció

2018. szep. 01. - 2018. nov. 30.
Őszköszöntő hőszigetelő akció a Lambdánál!
 
A prémium kategóriás GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemezek most akciós áron vásárolhatók meg kirendeltségeinkben.
 
Termék Vastagság Bruttó ár
GRAFIT REFLEX® 12 cm 3099,- Ft/m2
GRAFIT REFLEX® 15 cm 3848,- Ft/m2
GRAFIT REFLEX® 20 cm 4890,- Ft/m2
 
A folyamatosan szigorodó épületenergetikai szabályozás hatására egyre hatékonyabb hőszigetelésre van szükség, mely a hőszigetelés vastagságára és minőségére egyaránt vonatkozik. Az Austrotherm termékei segítenek abban, hogy az elvárt hőtechnikai követelmények betartásra kerüljenek.  
A GRAFIT REFLEX® egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont GRAFIT® típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. Gyárilag felhordott világos árnyalatú festékbevonatának köszönhetően visszaveri a napsugárzást. A festés nagyban hat a táblák hőmérsékletére, segít elkerülni a túlzott felmelegedést, emellett fokozott tapadást nyújt a felvitt ragasztó rétegnek. A ragasztó megkötése után dűbelezéssel lehet segíteni a megfelelő rögzítést. Fontos odafigyelni, hogy a táblák falra helyezése a festett felületükkel kifelé történjen. 
 
A termék több pozitív tulajdonsággal rendelkezik:
  • fokozott hőszigetelő képesség
  • fényvisszaverő réteg
  • nedvességre nem érzékeny
  • ökológiailag kedvező

Tekintse meg az Austrotherm GRAFIT REFLEX® termékhez kapcsolódó videót az alábbi linkre kattintva: https://www.youtube.com/watch?v=q8BkA0rm5x0&feature=youtu.be

Szakmai információkért és az akció részleteivel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal Kollégáinkhoz országszerte kereskedéseinkben!

Az Austrotherm további kínálatából:

http://www.lambda.hu/hu/markak/austrotherm

 

Kapcsolódó márkák: